Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerepjáték

Kedves új játékos!

 

Most, hogy már te is tagja lehetsz ennek a farkasfalkának, nincs más hátra, minthogy elkezd a játékot!

 

Elötte azonban még röviden leírom azokat, amiket fontos észben tartanod:

Ha a farkasod beszél:-

Ha a farkasod gondolkodik:"

Ha a farkasod valamit csinál:*

Ha a farkasodról írsz: semmi

Ha egy másik farkas gazdájával beszélsz:( )

Ha a másik gazdival beszélsz, és még kell zárójel:[( )]

 

Ne feledd, hogy nincs káromkodás, engedelmeskedj a nálad feljebb valóknak és ami a legfontosabb, hogy magával a játék alkotójával(velem) ne szállj szembe!

Ami pedig a hozzászólásaidat illeti, amikor írsz, a címhez  mindig a farkasod nevét írd,valamint ne úgy írj hozzászólást, hogy az előzőn található válaszra kattintasz, hanem csak simán írj új hozzászólást!

Amit pedig még tudnod kell, az az, hogy ez egy minden tekintetben klasszikus játék, vagyis a farkasoknak nem lehet varázserejük!

Ugyanis ütközik az elveimmel...

 

 

Most pedig, hogy már mindent tudsz, amit a szerepjátékkal kapcsolatban tudni kell, el is kezdheted a játékot!

Jó szórakozást kívánok!

 

 

 

 

Az alkotó

 

 

 

 

 

 

 

 

Falkatagok:

 

 

 

white-wolf.jpg

 

 Farkas neve:Gyémánt
Neme:Nőstény

Kora:2 éves
Fajta:Fehér farkas
Leírás:
Gyémánt egy árva nőstényfarkas, akinek a szüleit és kistestvéreit egy grizzlymedve ölte meg. Gyémánt akkor még csak 3 hónapos volt, így csoda folytán menekült meg. Úgy élte túl a támadást, hogy átúszott a jéghideg patakon a túloldalra. Az egyik arra lakó farkas talált rá. Ő nevezte el gyémántnak, mert a kis farkasnak úgy csillogott a szeme, mintha gyémánt lett volna. Ezért lett a neve Gyémánt.
Ő amúgy nagyon jó vadász, éles szaglása van, emellett nagyon gyors.

 

 

 

 

 

aiden_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Név : Aiden
Nem : hím
Kor: 3 év
Faj : Szürke farkas
Leírás :
Aiden régen egy átlagos falkába tartozott. Sajnos anyja már születése után meghalt pár nappal. Apját egy vadászat után nem látta többé.
Attól függetlenül, hogy sok farkas vette körül nagyon magányos volt. Azt se tudta hol lehet az apja és akkor még nem értette mi történt anyjával. Egyszer egy másik falka támadt rájuk. Nagyon véres csata volt. Rajta is megmaradt a nyoma, ez a szeme mellett éktelenkedő sebhely. Alig maradt a harc után 3-4 túlélő. Ez a csapat sokáig együtt maradt. Segítették és tanították egymást. Aiden is az egyiktől tanult harcolni és vadászni. Mikor mégis különváltak 2 éves lehetett. Egyszer vadászok támadtak rájuk és mivel esélytelen volt a győzelem a túlerő miatt elmenekültek. Mind más irányba futottak, ezért többé nem találkoztak. Aiden próbálkozott a keresésükkel, de nem járt sikerrel. Végül feladta és azóta is egyedül él egy barlangban.

 

 

 

 

 

 

inner_pict.php.jpg

 

 

Farkas neve: Steel

Neme: hím

Faja: Erdei farkas

Kora: 4 év

Leírás: Fogságban született egy állatkertben. Szülei teljesen beletörődtek már a helyzetbe, de ő szabad akart lenni, azt tenni amit csak szeretne. Egyik nap a ketrec rácsait kezdte rágcsálni. Pont egy fa takarta el azt a részt, ezért senki sem vette észre. 2-3 hétig folyamatosan ismételte ezt. Végül sikerült neki kettérágni. Mivel még eléggé kicsi volt átfért a ketrecen keletkezett lyukon. Az állatkert kapuján pedig sikerült távoznia mikor rengeteg ember özönlött be.
Ezután egyedül jött rá mindenre, amire az élethez szüksége volt. Akkoriban kisebb nyulakkal, de leginkább madarak tojásaival és bogyókkal táplálkozott. 2 éves korában azonban egy ember ismét fogságba ejtette. Ezúttal egy cirkusz tagja lett. A fellépéseken folyton egy ostorral csapkodták őt. Később már kikerülte ezeket. Jó edzés volt számára. Aztán egyszer elfelejtették bezárni ketrece ajtaját. Egy idősebb farkas szintén kiszökött vele együtt. Egy ideig együtt maradtak. Az öreg sokat mesélt neki az életről és a vadászatról. Viszont a harc témáját mindig elkerülte. Nem tartotta szükségesnek. Neki nem volt eddig hasznos tudnia küzdeni, olyan életet akart Steelnek, amiben szintén nem kell ez. Ezért nem is említette. 3 éves korában mégis különváltak egymástól. Steel egy szirten edzett, mert gyengének érezte magát. Mestere pedig épp csatlakozni akart, mikor megcsúszott a lába és leesett a mellette lévő szakadékba.
Ismét egyedül maradt és azóta is magányos. Egy viszonylag nagy területet szerzett az egyik erdőben.

 

 

 

 

 

 

 

black-wolf.jpg

 

 

Név: Horo
Nem: nőstény
Kor: 3év
Fajta: ében farkas
Jellem: morgós, kissé bunkó farkas, aki nem szereti, ha zavarják. Elsőre visszautasít minden felé közeledőt, ám ha az bizonyított számára, már sokkal közvetlenebb. Párját nagyon tudja szeretni, ám mivel egyszer már otthagyták, nagyon megválogatja leendő párját.
Megjelenés: ében fekete bunda, csillogó kék szemek. Alkata kecses, bundája közepesen hosszú, farka elég lompos.
Leírás: szüleit egy évesen vesztette el, amikor egy vadász lelőtte őket. Testvéreit is így vesztette el, egyedül ő menekült meg.

 

 

 

 

 

 

 lordfarkas.jpg

 

 

Név: Lord

Nem: hím
Kor: 2 év
Jellem: Makacs, magának való, leginkább a 'magányos farkas' jelzővel lehet illetni. Senkit nem enged közel magához, hiszen tudja, hogy ha ezt megteszi, később még árulás vagy egyéb miatt nagyon fog fájni az illető elvesztése. Szűkszavú, nem beszél túl sokat, de a néma szerepében szinte minden bokor mögött ott van, még ha nem is látszik. Harcias, nem tűri, ha nekiesnek, vagy sértegetik a büszkeségét. Nehéz vele kijönni, de becsüli azokat, akiknek még is sikerül, még ha nem is mutatja ki.
Leírás: Kiskorában egy vadászat miatt korán elvesztette a szüleit és a testvéreit, de ő akkor nem tartózkodott a helyszínen, így megmenekült. Épp annyi idős volt, hogy már magáról el tudott gondoskodni, de az egyedüllét miatt nincsenek barátai és senkinek a társaságát nem keresi önszántából.

 

 

 

 

 

 

 

 kayfarkas.jpg

   

  

 

Név: Kay

Nem: szuka
Kor: 1,5 év
Jellem: ha már ismert körben van, akkor kíváncsi, a legtöbb dologba beleüti az orrát, még ha nem is kéne. Nem tudja hol a határ és valamivel mindig sikerül felbosszantania a többieket. Viszont ha idegen területre, idegen farkasok közé kerül, akkor visszahúzódó és inkább megmarad magának.
Leírás: Jó kölyökkora volt, mindenben része volt, ami kell ahhoz, hogy rendes élete legyen ezek után. Testvéreivel mindig kijött és ez elég magabiztosságot adott ahhoz, hogy egyszer ismeretlen területre merészkedjen, ám egy félresikerült ugrás után egy szakadék oldalán gurulni kezdett és nem tudott visszamászni. A családjával azóta nem találkozott, és azóta egyedül járja az erdőket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Életben

(Lyz, 2021.01.23 15:32)

Igen, jó rég volt, de pár havonta engem is erre sodor a szél :)
Boldog 2021-et! Remélem mindenki rendben van, és nem okozott túl nagy gondot nektek ez a vírushelyzet...

Hogyan lehet...

(Emese, 2020.07.03 15:29)

Hogyan lehet mostanság regisztrálni?

Hellóka

(Sora, 2020.05.24 23:06)

Hát igen, néha nekem is tök random eszembe jut ez az oldal és eltöprengek azon, hogy mennyire vicces, hogy bár már tök régóta nem si szerepezünk, de még mindig feljárunk az oldalra, csak hogy megnézzük mindenki meg van-e még :D Meg csak így belegondolva, hogy mennyi minden változott azóta és mennyi mindent máshogy csinálnék most, ha most kezdenénk xD

Azta

(Aiden, 2020.05.12 02:11)

Oké, jó látni, hogy éltek még ^^ nagyon hirtelen ugrott be az oldal, úgyhogy örülök, hogy még létezik, még ha csak 2-3 üzenet is érkezett azóta. Nagyon durva, hogy már csak halvány emlékem van arról, mi folyt itt anno, (pedig mintha csak tegnap lett volna) de azért azokra jó visszagondolni =)
Remélem, még mindig egyben vagytok és egyszer-egyszer erre vetődtök.

Eh

(Lyz, 2019.12.04 19:12)

Valami olyasmi, elég viccesnek találom xD
Velem minden abszolút rendben van, lassan de biztosan haladok felfelé. Remélem ti is hasonlóan vagytok ezzel ^^

Ehh

(Sora, 2019.05.06 19:11)

Úristen, imádom, hogy így félévente mindig kerül ide egy új hozzászólás valakitől, aztán persze megint hagyjuk az egészet haldokolni a kövi fél évig :D
Na mindegy, én is adok magamról életjelet, hogy lássátok, megvagyok még ヽ(・∀・)ノ Remélem mindenkivel minden rendben ^-^

Ehh

(Lyz, 2018.09.06 10:16)

Wow, nem gondoltam volna hogy utánam írni fog még valaki :D bár mondjuk azt sem hogy eszembe fog még jutni ez az oldal. Nem tudom mennyire elképzelhető hogy a szerep valaha is újraindul, de ha másért nem is, azért néha még fel fogok nézni hogy megkérdezzem, miújság veletek? :D

Meh

(Aiden, 2018.07.30 14:33)

Ahogy nézem, kicsit későn jutott eszembe nekem is ismét ez az oldal. A facebookos szerep sajna ehhez hasonlatosan eléggé döglődik...Utoljára április 14.-én volt benne élet (előtte február 10...), úgyhogy ha ott nem is, valahol igazán folytathatnánk ><

?

(Drazsi, 2018.03.31 12:45)

(itt mit kellene csinálni :))

...

(Sora, 2018.01.22 21:17)

Hát én is előkerültem. A minap egyszerűen csak eszembe jutott az oldal és gondoltam felnézek ^^ Tényleg, a facebookos falka működik még, mert akkor benéznék :D Hiányzik, hogy Horo-val legyek, aztán kíváncsi vagyok, hogy az évet alatt mennyit változott a stílusom. Azt hiszem, jó sokat xD

Wow

(Lyz, 2017.10.30 14:42)

Így durván egy évvel később eszembe jutott ez az oldal : o kicsit azért hiányzik ez a farkasos szerepezés. Az a facebookos szerepjáték még él?

...

(lili, 2017.08.28 13:40)

Billy, indíthatnánk egy külön szálat Dahliával :) ,persze csak ha akarod...

Nyeff

(Aiden, 2017.06.12 20:54)

Először is, ha olvassa olyan, akinek szól: bocsánat, hogy eltűntem, de hónapokig nem volt aktivitás, pedig naponta felnéztem, aztán mikor feladtam olyan 2-3 hétre, majd remény hal meg utoljára alapon mégis visszanéztem, kissé elhúzott a sztori ahhoz, hogy beszálljak ^^" Vagyis nem tudom..kellemetlenül éreztem volna magam előpofátlankodni, így csak olvasgattam, amikor úgy adódott. Szívből örültem az új tagoknak is, kár, hogy nem volt esélyem őket üdvözölni =/

Kedves Ramoth(bár úgy hiszem, ez a farkasod neve)!
Én szívesen csatlakoznék. Hiányzik az, hogy a szerepjáték a mindennapjaim része legyen. Abszolút igényt tartok rá és remélem legalább nyár idejére kitart majd a faces csapat. ^^(habár a szociális média Mekkájára húzom kicsit a számat...Szerintem új felhasználót csinálok, hátha aggályaimat ezzel feloldom)

Szerepjáték

(Billy, 2017.06.12 22:37)

Szia! Ramothal együtt csináljuk a facebookos RP-t és örömmel látunk!
Az oldal neve : Az ezüst hold farkasai, és a csoport neve is ez :)
Várunk mindenkit szívesen! :)

Re: Szerepjáték

(Aiden, 2017.06.13 12:26)

Köszönöm a befogadást, már a neve is jól hangzik, azonban bárhogy keresek rá, nem találom ^^" Linket kaphatnék esetleg?

Re: Re: Szerepjáték

(Ramoth, 2017.06.13 15:49)

https://www.facebook.com/thesilvermoonwolves/?fref=ts
Itt az oldal linkje, ezen belül megtalálható a csoport is :) Mindenkit szeretettel várunk <3

Esetleg....

(Ramoth, 2017.06.10 19:43)

Sziasztok, mivel az oldal kevésbé aktív ahogy itt néztem az utóbbi időben ezért érdeklődnék, hogy vannak e itt még olyanok akik szívesen csatlakoznának egy ugyancsak farkasos szerepjátékhoz facebook-on? Bár én csak rövid ideig lehettem tagja az itteni falkának mégis hamar megszerettem ezért érdeklődnék, hogy ki tartana igényt egy új szerepjátékra :) :)

Szerepjáték

(Horo, 2014.05.31 19:36)

Álltam Gyémánt szúrós tekintetét. Továbbra is kissé lenézőn néztem rá, nem érdekelt, hogy megsértődik-e, vagy Aidennek nem tetszik. Tisztán kiértettem a tekintetéből áradó üzenetet.
Felálltam, az alfa mellé léptem.
-Tudod Gyémánt, ha rajtam múlott volna, ez a találka nem történik meg…-ezzel elindultam vissza, ám felkaptam a fejem Vulkan kiálltására. Lecsaptam a fülem, sivító hangra lettem figyelmes. "Simabőrű jár itt!"-összerezzentem.

Re: Szerepjáték

(horo, 2017.02.08 17:10)

te ez mi a szar? most komolyan?

Re: Re: Szerepjáték

(Sora, 2017.03.12 17:16)

/Megkérdezhetem, hogy mi bajod van vele? Nézd el, hogy nem egy mai reag, de nem kéne egyből így kiakadni rajta, s a hangsúlyt is meg lehetne változtatni./


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82

Következő »